1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
20140715 018

Bella

Bella & bästisen – för alltid vänner!

Jag fick ett mail i somras förra året, från Emelie. Hennes mail berörde mig, som alltid men lite extra ändå. Det var inte hennes barn som var sjuk, det var hennes barns bästis. Läs lite av vad hon skrev här.

Hej! Min dotter träffade sin första kompis då hon var knappt 1,5 månad (Februari 2012), i en föräldragrupp på bvc, hon är 2 månader äldre än min dotter. De har varit oskiljaktiga från första stund, tills en dag då vår familj fick ta det tuffa beslutet att flytta till Skåne, för att vi skulle ha möjligheten att överleva och klara oss ekonomiskt själva, detta blev en stor chock för oss alla.

I maj 2014 kom det ännu mer tunga beskedet än vår tuffa flytt, vår dotters kompis hade fått diagnosen ALL (leukemi). Vår värld rasade, hur skulle vi agera, de hade även fått ett litet barn precis och vi är gravida med vårt andra barn. Chocken var stor. Deras dotter har svävat mellan liv och död många gånger. Bästisarna har pratat en hel del på facetime, men då hon blev sjuk så har de tyvärr inte kunnat då hon inte mått bra och nu frågar de efter varandra många gånger. De saknar varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *